Sain jokin aika sitten ruusutunnustuksen ja paljastushaasteen Taikalta. Kiitos paljon ruususta. Ruusun mukana tulleessa kortissa oli seuraavat säännöt:

Saatuaan tämän palkinnon täytyy tehdä seuraavat 7 kohtaa:

1. Kiitä sitä, jolta sait tunnustuksen.
2. Kopioi kuva ja liitä blogiisi.
3. Laita linkki, keneltä sait tunnustuksen.
4. Kerro seitsemän asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä.
5. Anna tunnustus seitsemälle.
6. Linkitä nämä blogissasi.
7. Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta.

Tässä seitsemän asiaa minusta:
 

1. Rakastan hyasintteja ja niiden tuoksua. Näin joulunaikaan ainoa oikea joulukukka on vaaleanpunainen hyasintti ja vähintään yksi sellainen on hankittava joka vuosi oikeaa tunnelmaa tuomaan.

 

2. Olen hulluna lastenvaatteiden ostamiseen. Erityisesti panostan hyviin ulkoiluvaatteisiin. Niitä ei voi olla liikaa ja niiden pitää olla kivannäköisiä, vettä ja tuulta pitäviä ja mukavia päällä. Tehtävä käy vuosi vuodelta haasteellisemmaksi, kun lapsen oma mielipide vaatteista tulee yhä tärkeämmäksi. Milloin vaate on liian tiukka, milloin liian lapsellinen, milloin on kaverilla samanlainen ja sitä ei haluta siksi... Pian joudun luovuttamaan, kun en voi enää juuri vaikuttaa lapsen valintoihin.


3. Tykkään kokeilla kaikenlaisia uutuustuotteita terveyden ja hyvinvoinnin saralla. Seuraavaksi aion ”hemmotella” itseäni piikkimatolla :). Sen sanotaan rentouttavan ja auttavan monenlaisiin vaivoihin. Odotan mielenkiinnolla vaikutuksia, kunhan saan hankinnan tehtyä.


4. Yksi lempikappaleistani oli hurjassa nuoruudessa Juppihippipunkkari.


5. En ole aamuihminen. En herää mielelläni ennen kello 7-8:aa. Jos voin itse valita, niin järkeviä asioita saan aikaiseksi eniten iltapäivällä.


6. Lempivaatteeni on villasukat. Käytän niitä, vilukissa kun olen, ympäri vuoden. Myös silkkivilla-aluskerrastot, villapaidat, silkkivilla-lapaset ja villamyssyt ovat kovia sanoja. Juuri nyt minulla on päälläni: villasillkkipaita, villapaita, villasilkkipitkikset, toppahousut, puuvillasukat ja villasukat. Ja olen superlämpimän peiton alla. Kipeänä ollessa villasukkia pitää olla kahdet päällekkäin.


7. Voisin syödä sushia joka päivä. Joskus syön sitä aamupalaksi.

 

En laita tätä kenellekään tietyille eteenpäin, mutta voit halutessasi napata tämän haasteen mukaasi. Olisi kiva tulla lukemaan seitsemän asiaa sinusta.