Aamut alkaa yhä aiemmin. Tänään heräsin 5.30! Ilman herätyskelloa. Sain nukuttua vain 6,5 tuntia joten saa nähdä kuinka aikaisin sitä illalla hyytyy. Ei kuitenkaan väsytä nyt aamulla yhtään. On tämä mukavaa, kun saa juoda aamukahvin a) rauhassa ilman kiirettä töihin ehtimisestä, b) ilman että samalla hoitaa muksun vaateasioita ja kuuntelee pukemisnarinoita. Parasta luksusta perheenäidille :)

Kävin eilen kaupassa. Joo, ei siinä mitään. Mutta miten ruokakauppaan voi saada menemään 200 euroa? Ja etenkin, kun tarkoitus oli ostaa kahden päivän ruuat. (meillä ei ole mitään perhevappua isompia juhlia tulossa). Ja etenkin, kun menemme kuitenkin vappupäivänä ravintolaan vappulounaalle syömään, joten sekään ei ollut rasittamassa budjettia. Ostin auton takakontillisen elintarvikkeita: jonkin verran luomua, jonkin verran "vähän parempia" puolivalmisteita ym., naudan ulkofilettä (en kuitenkaan sisäfilettä)... Hieman kiire oli, joten en (valitettavasti) ehtinyt ja jaksanut joka tuotteen kohdalla etsiä sitä edullisinta vaihtoehtoa. Käytän kyllä jonkin verran Rainbow ja muita vastaavia merkkejä silloin jos laadussa/maussa ei ole eroa vastaavaan kalliimpaan tuotteeseen.

Toivon todellakin, että vappu ei nyt kaada mun kerrankin hyvin alkanutta painonpudotuskampanjaani. Olen päässyt hyvään ruokarytmiin, ja se on tapahtunut jotenkin ihan itsestään ilman suurempia ponnisteluita. Nyt vaan helposti voi käydä niin, että kun vappuna "kuuluu herkutella", niin totuttaa taas itsensä herkkuihin :-(.

Kivaa vapunodotusta lukijoille!