Taidan olla vähän on-off-tyyppi. Ainakin tässä laihdutuksessa. Joko en laihduta ollenkaan tai sitten vauhti on liiankin kova. Taas on paino laskenut päivässä 300 g. Ja ihanteellinen laihdutusvauhti olisi 0,5 kg viikossa... Mutta kun ei tämä ole tehnyt tiukkaakaan eikä oikeastaan ole ruokahaluakaan enempää. Toivottavasti tämä nyt ei sitten aiheuta jotain terveysongelmia tai romahdusta jossain vaiheessa, tai lopputuloksen kärsimistä pitkässä juoksussa, tai jotain muuta...

Nyt tosiaan vaaka näytti 58,4 ja ei kai sitä voi kuin olla tyytyväinen. Mielestäni parempi kuitenkin että laihtuu liian nopeasti kuin että ei laihtuisi ollenkaan. Ei mun kärsivällisyys riitä johonkin 0,5 kiloa viikossa tahtiin. Selkeitä tuloksia on tultava nopeasti ;).

Mietin uudemman kerran myös tuota lopullista tavoitetta, ja olisi kyllä ihan kiva kokeilla laihduttaa vaikka 55,5 kiloon. Se olisi ehkä se kaikista optimaalisin paino mulle. Tosin en tiedä onko se tässä iässä ja elämässä mahdollista.

En ajattelen tätä mitenkään erityisesti laihdutuskuurina, ja niin että haaveilisin palaavani syöpöttelyyn sitten kun olen tavoitteessani. Tällä hetkellä ei edes tee mieli syöpötellä. Melkein jo huolestuttavaa tällainen ruokahalun puute.