Lomalla on näköjään helppoa laihduttaa, kun ei tarvitse syödä työstressiin. En oikein voi uskoa tämän päivän painolukemaa, pitäneekö paikkaansa, se oli 55,5 eli tavoitepaino. Voi olla että se on vain tilapäisesti noin alhainen. Vielä pitänee laihdutella, niin on sitten painolla vähän varaa noustakin, kun syksy ja talvi ja työt taas "pakottavat" makean syöntiin...

Tuosta tavoitepainostakaan en varmaksi tiedä mikä se on tai tulee olemaan. Tärkein tavoite oli että olisin tyytyväinen peilikuvaan (se on nyt kutakuinkin toteutunut mitä ylimääräiseen painoon tulee) ja toiseksi tärkein tavoite olisi vielä, että tietyt vanhat vaatteet mahtuisivat päälle. Sen suhteen on vielä kai vähän pudotettavaa. Laihdutuksessakin nälkä kasvaa syödessä. Vai pitäisikö sanoa nälkä vähenee kun ei syö... :)

Saa nähdä miten nyt loppuloma menee. En nimittäin aio lomaani pilata niin, että alkaisin ulkomailla kyselemään pupunruuan perään, kun muut nauttivat kohdemaan perinneherkkuja. Kaloreita en ole laskenut enkä tule laskemaan. Mututuntumalla ja fiilispohjalla kaikki sujuu tai sitten ei suju.